x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Skotsko - průvodce Rough Guides

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
N0032505
EAN kód:
9788074620188
Výrobce:
Popis zboží

Oblíbený turistický průvdce v češtině

Průvodce Skotsko z řady Rough Guides je obsáhlý a jedinečný společník, který by rozhodně neměl chybět v batohu žádného turisty směřujícího do této oblíbené destinace.

Průvodce je přehledně rozdělen podle oblastí, což umožňuje jednoduchou a rychlou orientaci. Detailně popisuje nabídku památek, muzeí a vyhledávaných oblastí. Upozorňuje na místa, která byste neměli minout, ale i na ta, jejichž návštěva je finančně, časově i z hlediska dopravy náročnější. Najdete množství praktických informací o místní dopravě, ubytování, stravování i zábavě, a to i pro „batůžkářský“ rozpočet. Nechybí souhrn historie a kultury, fauny, flóry i přehledný slovníček.

Aktualizované vydání přináší nejnovější informace. Samozřejmostí jsou kvalitní barevné fotografie i řada podrobných map. I pro české turisty je Skotsko častým cílem dovolených a zájezdů. Svébytný folklor a kultura, pamětihodnosti i přírodní ráz skotské krajiny přitahují výletníky všeho druhu. Můžete odpočívat a proležet celé dny u vody nebo aktivně poznávat zdejší život, přírodu či historii. Protože počasí ve Skotsku bývá nestálé, je v podstatě jedno, kdy se rozhodnete trávit zde dovolenou. Vždyť jistým dobrodružstvím může být i to, že se bude váš itinerář řídit počasím. Lochnesská příšera, dudák v kostkovaném kiltu, whisky a golf. Co dalšího vás napadne, když se řekne Skotsko?

Tento titul neobsahuje DVD.


Parametry

EAN kód:
9788074620188
Rok vydání:
2012
Formát:
13x20
Vazba:
brožovaná
Počet stran:
680

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.