x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Ve službách Spravedlnosti

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
723L15348064
EAN kód:
9788025905081
Autor:
Ann Leckieová
Výrobce:
Plus
Popis zboží

Velkorysá space opera, v níž jde o ryze lidské otázky, získala krom celé řady jiných ocenění všechny tři nejprestižnější ceny v žánru sci-fi: Hugo Award for Best Novel (2014), Nebula Award for Best Novel (2013), Arthur C. Clarke Award for Best Novel (2014).

Ve vyhnanství na mrazivé planetě, kdesi ve vesmírném zapadákově, se originální hrdinka Breq pokouší o dokončení své mise. Kdysi bojovala v podobě obrovské vesmírné transportní lodi Spravedlnost Toren: měla k dispozici neomezenou umělou inteligencí a propojovala tisíce vojáků ve službách rádčké civilizace, jež ovládla celou galaxii. Nyní následkem zrady o své výlučné a vlivné postavení přišla a ocitla se za trest lapená v křehkém lidském těle, ke všemu ještě ženském. A zatím moc neví, co si s ním počít. Stojí před ní řada nezodpovězených otázek, ale především v ní hoří touha po pomstě.

První díl vesmírné trilogie se ve svět sci-fi stal hned po vydání naprostou senzací a i druhý díl už je nominován na nejlepší knihu tohoto žárnu na čtenářském serveru Goodreads (http://www.annleckie.com/novel/ancillary-sword/). Svým tématem ovšem přesahuje úzce scifistické publikum a oslovuje mnohem širší škálu čtenářů.

Kniha krom celé řady jiných získala všechny tři nejprestižnější ceny v žánru sci-fi: Nebulu, Huga i cenu Arthura C. Clarka. 

Parametry

ISBN kód:
9788025905081
EAN kód:
9788025905081
Rok vydání:
2016
Formát:
13x20 cm
Vazba:
pevná, vázaná
Počet stran:
360

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.