x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Strategické plánování ve veřejné správě

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
720L15349189
EAN kód:
9788075525871
Autor:
Jana Krbová
Výrobce:
Wolters Kluwer ČR, a.s.
Popis zboží
Odborná publikace představuje výběr nejdůležitějších teoretických poznatků strategického managementu s akcentací na strategické plánování, jež vychází z předchozích prací renomovaných autorů. Srozumitelnou formou seznamuje zájemce nejen z řad odborné, ale i široké veřejnosti s teoretickými a metodickými základy strategického plánování, aplikovanými na podmínky veřejné správy, které čerpají z prací zahraničních i tuzemských autorů a zejména pak z vlastního dlouhodobého výzkumu autorky.


Kniha se zabývá novými přístupy, které jsou ve strategickém plánování ve veřejné správě a potažmo i ve veřejném sektoru využívány, jsou to například integrované přístupy ve strategickém plánování rozvoje území, regionální inovační strategie a metody a přístupy participace veřejnosti při strategickém plánování.
Publikace se snaží podat komplexní pohled na problematiku strategického plánování, jeho význam a široké možnosti jeho využití ve specifických podmínkách veřejného sektoru, a to jak z pohledu metodického, tak z pohledu manažerského řízení.

Z recenze doc. Ing. Jitky Pekové, CSc.


Publikace se nezabývá pouze otázkami tvorby strategických plánů, ale nabízí široké možnosti uplatnění strategického plánování v oblasti státní správy a samosprávy. Většina kapitol má metodický charakter, což umožňuje její praktické použití.

Z recenze doc. RNDr. Jiřího Ježka, Ph.D.

Parametry

ISBN kód:
9788075525871
EAN kód:
9788075525871
Rok vydání:
2017
Vazba:
brožovaná
Počet stran:
144

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.