Recepty pro kompletní jídelníček, rozpoznání příznaků, léčba, dieta
- Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin?
- Jak poznat první příznaky?
- Co se může stát při zanedbání léčby?
- Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají?
- Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány?
- Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí?
- Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí?
- Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby?
Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví.
To vše naleznete v této příručce.
Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin, klinických projevů a následků.
Pro české čtenáře upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.
Parametry
- EAN kód:
- 9788026401858
- Rok vydání:
- 2013
- Formát:
- 15x21
- Vazba:
- brožovaná
- Počet stran:
- 120
Přiložené dokumenty