x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Rozbouřené vody

na externím skladě
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
KNW0039500
EAN kód:
9788024935652
Autor:
Steel Danielle
Výrobce:
Ikar
Popis zboží

Ellen Whartonová je rozhodnutá odletět do New Yorku stůj co stůj, a to i navzdory varování meteorologů před blížícím se hurikánem. Má zde navštívit svou matku, ale důležitějším, byť tajným důvodem je setkání s někým úplně jiným.

Bankéř Charles doufá, že se mu podaří uvidět své dvě malé dcerky, které zde žijí u jeho bývalé manželky. A mladá lékařka Juliette pracuje v nemocnici na pohotovosti. Když hurikán udeří, budou muset všichni opustit své plány a utkat se s živelnou pohromou, jejíž sílu podcenili. Jim i jejich blízkým totiž půjde o život.

Danielle Steel


Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel, známá pod pseudonymem Danielle Steel, je jednou z nejpopulárnějších spisovatelek v USA i na celém světě. Je autorkou více než osmi desítek románů, které jsou překládány ve čtyřiceti třech jazycích a pravidelně se drží na předních příčkách světových žebříčků bestsellerů. Materiál ke svým příběhům sbírá dlouhá léta a mnohé jsou inspirovány vlastními životními zkušenostmi. Několik jejích knih bylo převedeno do filmové a seriálové podoby. Svými příběhy napíná a dojímá řady čtenářek již přes dvacet pět let také u nás.

Doma je Danielle Steel v San Francisku, ale mnohý čas tráví také v Paříži, která je jí druhým domovem již od dětských let. Psaní a rodina je pro ni vším

Parametry

ISBN kód:
9788024935652
EAN kód:
9788024935652
Rok vydání:
2018
Vazba:
pevná, vázaná
Počet stran:
304

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.