x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

RobotiCS

na externím skladě
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
570560055992
EAN kód:
8594054913277
Výrobce:
ADC Blackfire
Popis zboží

Původní česká karetní hra s originální tématikou.

Deck-building karetní hra RobotiCS nabízí každému hráči možnost stát se Programerem mohutných robotů, kteří spolu svedou bitvu. Každý začíná se stejným balíčkem, který dle své strategie obohacuje nákupem dalších karet (princip systému deck-building).


Ve hře se odvíjí souboj Alfa-Robotů podporovaných Programery. Alfa-Robotům ubývají zásahové body a body štítu, kdežto Programerům přibývají žetony vyčerpání. Svými schopnostmi se navzájem doplňují. Ovšem Alfa-Robot může nést vždy jen jeden kus karty výbavy, a tak hráč musí do balíčku pořídit i Beta-Roboty a přiřazovat karty výbav i jim. Hru můžete zvrátit i okamžitými Programovými kartami Akce a Reakce. Ve hře vznikají různé strategie, např.: discard, healing, multiplikace Beta-Robotů, agro, aj. 203 karet v balení zaručuje pokaždé nespočet různých herních kombinací.

Karetní hra RobotiCS je optimalizována pro hru dvou hráčů. Hrát ji můžete ale také ve třech či čtyřech, a tak je určena i celým rodinám a skupinám přátel. Jednoduchá struktura hraní je založena na stavbě strategie během hry a reakcích na kroky soupeře. Nepřipravují se tedy balíčky před turnajem (rozdíl oproti sběratelským karetním hrám). Není třeba již dokupovat žádná doplňková balení, veškerý strategický potenciál hry se nachází v základním balení. Nabízí hodiny zábavy a příležitost setkat se s novými lidmi a nezávazně pohovořit na jakékoliv téma. Stabilní herní formát a identické startovní podmínky garantují všem stejné šance vyhrát.

Karetní události jsou založené na pohodové a nápomocné atmosféře a jsou doprovázené zábavnými a naučnými doprovodnými programy a akcemi.

Věk: 10+
2-4 hráči
Doba hraní: 30 min

Parametry

EAN kód:
8594054913277

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.