x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Potrava pro duši

- 13 %
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
724B1178505
EAN kód:
9788073702656
Autor:
Horneffer - Ginter Karen, PH.D.
Výrobce:
Synergie Publishing SE
Popis zboží

Žijeme ve světě, který je v neustálém pohybu.

Připadá vám život den ode dne rušnější, nabitý informacemi, plný povinností, přátel a rodiny, plný všeho... kromě naplnění? Spěch jako by se stal celosvětovou epidemií. I když kmitáte mezi samými příjemnými věcmi, jako jsou dobře placená a záslužná práce se skvělými kolegy či hezky prožitý čas s rodinou, cítíte se na konci dne vyčerpaní a přemoženi tíhou toho, co jste si naložili? Podle psycholožky Karen Horneffer-Ginter je právě to množství, které jste si naložili, tím, co vytváří propast mezi vaším vnějším životem a vnitřním já.

V Potravě pro duši vám autorka kromě svého vlastního příběhu s humorem i hlubokou moudrostí nabízí postupy, jak kvalitně nasytit duši, která žízní po rovnováze a naplnění. Jde o šest klíčových změn, které můžete postupně začlenit do svého každodenního života. Začnete respektováním svého životního rytmu, následuje obrat dovnitř a naplnění, poté plné prožívání každého dne, vzpomínání na lehkost a vyrovnání se s nesnázemi. Vyzkoušíte-li popisované změny i vy, zjistíte, že najít rovnováhu, naplnění a radost ve víru každodenního života může být zábavné a snadné. 

Parametry

ISBN kód:
9788073702656
EAN kód:
9788073702656
Rok vydání:
2015
Formát:
14x21 cm
Vazba:
brožovaná
Počet stran:
208

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    | od: Renata Petříčková 05.08.2016 15:31:20
    Myslím si, že je to pohlazení pro čtenáře. Že to je opravdu potrava pro duši, která nám naloží na talíř právě to, co nejvíce potřebujeme. Dá návod, jak se najíst a pak vyrazit a udělat to, co potřebujeme, co doopravdy chceme. Za mne jedna z nejlépe poskládaných a čtivých knih na toto téma.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.