x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Nebe je naše

- 26 %
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
723V01690616
EAN kód:
9788025908105
Autor:
Luke Allnutt
Výrobce:
Plus
Popis zboží

Srdceryvný román o lásce a naději, které dokážou vyléčit i smrtelné rány.

Rob Coates v životě dosáhl všeho, po čem toužil.

Je úspěšný, šťastně ženatý a má báječného synka Jacka, s nímž je každý den plný dobrodružství. Poté však jeho rodinu zasáhne nelítostná nemoc a vše změní. Rob se ocitne na dně a nedokáže překlenout propast, jež ho náhle odděluje od jeho života a především od jeho ženy, které se zcela odcizí… Jedinou útěchu nachází ve fotografování míst, která navštívil se synem. Pomůžou mu vzpomínky na šťastné chvíle dojít smíření a odpuštění? Nebe je naše je román plný zvratů – stejně jako život sám. Osloví každého, kdo ví, co znamená někoho ztratit, ale také každého, kdo ví, co je to velká láska. Autor citlivým avšak civilním stylem ukazuje, že cesta vedoucí od naděje k zoufalství a zpět není vůbec jednoduchá a neexistuje pro ni žádný recept, ale také ukazuje, že i srdce, které zasáhla hluboká rána, se může naučit znovu bít.

Luke Allnutt je britský novinář a spisovatel, vyrůstal ve Velké Británii, ale od roku 1998 žije v Praze se svou českou manželkou a dětmi. Pracuje jako redaktor rádia Svobodná Evropa a publikoval řadu článků na téma politiky Východní Evropy a odborných článků o využívání technologií. Jeho románový debut Nebe je naše (We own the Sky, 2018) vyvolal literární senzaci ještě před vydáním. Autor v ní uplatnil vlastní zkušenost s bojem proti rakovině.


Nebaví vás neuvěřitelné thrillery ani romány s pohádkovým happyendem? Nebe je naše je vyprávěním o rodině, která se musí postavit tragédii v podobě zákeřné nemoci. Tou trpěl i sám autor – britský spisovatel žijící v Praze – Luke Allnutt. Když už myslel, že je vše ztraceno, začal psát příběh, který mu měl pomoci smířit se s vlastním utrpením. Nejen, že svůj boj s rakovinou vyhrál. Stvořil také dojemnou knihu plnou ztráty a bolesti, ale i lásky a naděje.

Parametry

ISBN kód:
9788025908105
EAN kód:
9788025908105
Rok vydání:
2018
Formát:
13x20 cm
Vazba:
vázaná
Počet stran:
352

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.