x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Mezinárodní srovnávání zdravotnických systémů

Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
K1875205
EAN kód:
9788073579845
Autor:
Barták Miroslav
Výrobce:
Wolters Kluwer ČR, a.s.
Popis zboží
Vzhledem k velkému rozsahu zahrnutých zemí je kniha především deskriptivní, nikoliv analytická. Bude jistě sloužit jako referenční literatura v případě srovnání zdravotnických systémů. Autor přináší zajímavé souhrnné dílo, které je svým způsobem výjimečné a jedinečné, neboť podobná publikace na českém trhu nikdy nebyla v českém jazyce dostupná.
 
Podle mého názoru bude publikace užitečná pro analytiky zdravotnických systémů (lékaře, politology, odborníky na veřejnou a sociální politiku, ekonomy), pro státní úředníky, pro odborníky ze zdravotních pojišťoven a konečně také pro studenty ekonomického, politologického či lékařského zaměření.
 
Z recenzního posudku doc. Ing. Mgr. Martina Dlouhého, Dr., MSc.
 
Publikace v souhrnné podobě předkládá příslušné charakteristiky zdravotnictví celkem v 6 světových regionech: evropský region, blízkovýchodní region, africký region, americký region, region jihovýchodní Asie a region Západní Tichomoří.
 
Mezi hlavní přednosti knihy patří zejména: formální členění kapitol a podkapitol, jednoznačné a výstižné odkazy na použité informační zdroje, kvalitní a výstižný obsah dílčích charakteristik zdravotnictví ve sledovaných zemích, kvalitní jazyk a odborná terminologie aj., přehledné tabulky s makroekonomickými ukazateli pro příslušný stát.
 
Z recenzního posudku doc. Ing. Jaroslava Pilného, CSc.


Parametry

EAN kód:
9788073579845
Rok vydání:
2013
Vazba:
vázaná
Počet stran:
336

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.