x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Dokonalé ticho

na externím skladě
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
KNW0037921
EAN kód:
9788024932064
Autor:
Luptonová Rosamund
Výrobce:
Ikar
Popis zboží
24. listopadu se Angličanka Yasmin s desetiletou dcerou Ruby vydají na cestu přes severní Aljašku. Pátrají po Rubyině otci Mattovi, který se při katastrofálním požáru inuitské vesnice ztratil v polární divočině. S každou další mrazivou mílí se hrouží stále hlouběji do nekonečné polární noci. A Ruby, která je od narození úplně hluchá, musí čelit temnotě, v níž se nemůže dát vést ani zrakem. Nehodlá milovaného otce opustit za žádnou cenu. Avšak zima je svírá v ledových spárech stále pevněji… a kdosi je ve tmě sleduje.

„Rosamund Luptonová ve vrcholné formě!“
Daily Mail

„Elegantní, ledově jedinečný thriller – nic podobného už letos číst nebudete.“
The Observer



Ukázka z textu



„Domníváme se, že v jednom z domů vybuchly barely s plynem k topení nebo k vařiči,“ řekl poručík Reeve. „A oheň se rozšířil k zásobám paliva pro sněžné skútry a nafty pro generátor, což způsobilo další, mnohem větší explozi a ničivý intenzivní požár. V Anaktue nikdo nepřežil. Je mi líto.“
Cítila, jak se jí do srdce zařízla láska; pod tím ostřím se jí těžce dýchalo. Tenhle vjem jí byl zvláštně povědomý: byla to drsnější verze bolesti, kterou cítívala ze začátku, dávno před svatbou a dítětem, než získala nějakou hmatatelnou jistotu, že Matt s ní bude i zítra. A čas už se netáhl jako žvýkačka, ani nebyl lineární, ale smrštil se do sebe a rozsypal na úlomky, takže jí mladík, jehož tak vášnivě milovala, vytanul před očima stejně živě a byl stejně přítomný jako manžel, se kterým se před osmi dny pohádala.


Parametry

ISBN kód:
9788024932064
EAN kód:
9788024932064
Rok vydání:
2016
Formát:
14x21 cm
Vazba:
Vázaný
Počet stran:
344

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.