x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Děláme si to doma sami - Domácí kosmetika, drogerie a lékárna

skladem 1 kus
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
V0235815
EAN kód:
9788074625350
Autor:
Thomas Alena
Výrobce:
Popis zboží

Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.

Umět si něco vyrobit sám a nebýt tak odkázán na regály supermarketů je povznášející pocit. Nemuset luštit drobné písmo, za kterým se na etiketách často skrývá výbava průměrné chemické laboratoře (nehledě na to, že jen málokdo z nás tuší, k čemu je většina těch sulfátů a parabenů v našem denním krému dobrá) je úlevné, nejen pro duši, ale i pro pleť. A vědět, že tím vším něco děláme nejen pro sebe, ale třeba i pro životní prostředí, jež nezatěžujeme stále novými umělohmotnými obaly, které končí v popelnicích, a při tom navíc ještě ušetříme, je prostě příjemná přidaná hodnota.
 
Trend biopotravin nás naučil, že se stále častěji zajímáme o to, co za nechtěná aditiva do sebe s běžným jídlem dostáváme. Že je ale kupovaná kosmetika chemickým koktejlem, který bez zaváhání nanášíme na celé tělo nejen sobě, ale i dětem, to už naší pozornosti často uniká. Vědět, k čemu slouží například sodium lauryl sulfate a sodium laureth sulfate, přesahuje znalosti malého chemika. Ale skutečnost, že mohou způsobovat podráždění pokožky a zhoršení kožních problémů, doslova na vlastní kůži zakusilo už mnoho lidí.

Biokosmetika se dá samozřejmě koupit, jako skoro všechno, ale stejně jako je vaše vlastní mrkev ze zahrádky lepší a rozhodně levnější než ta bio z chladicího boxu, tak i domácí pleťová voda bez jediného zbytečného přídavku připravená doslova za pět minut vykoná lepší službu, a to za zlomek pořizovací ceny dostupných značkových bioproduktů.


Parametry

ISBN kód:
9788074625350
EAN kód:
9788074625350
Rok vydání:
2014
Formát:
21x21
Vazba:
Knihy - paperback
Počet stran:
248

Přiložené dokumenty

    Náhled knihy
    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.