Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi

Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm

Udělejte si radost: Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm od známé značky Bizbooks. SKU: 9788026506072 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
269 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Srozumitelný výklad zákona pro všechny státní zaměstnance a zájemce o vstup do státní služby. Kniha objasňuje úpravu zákona o státní službě a souvisejících právních předpisů a seznamuje státní zaměstnance s jejich právy a povinnostmi při výkonu služby. Nabízí státním zaměstnancům návod, jak postupovat při různých situacích, s nimiž se mohou v průběhu své služby setkat. Autoři jsou odborníci, přesto je jejich výklad zákona srozumitelný i pro neprávníky. Co v publikaci najdete: Nové postupy při vzniku služebního poměru. Přípravu na skládání obecné části úřednické zkoušky. Změny v omezení práv státních zaměstnanců týkající se vedlejší výdělečné činnosti či politické aktivity. Zásadní změny v oblasti ukončování služebních poměrů. Objasnění jednotlivých institutů a jejich vzájemnou provázanost. Autoři JUDr. Tereza Erényi, LL.M. Působí v advokátní kanceláři PRK Partners, s. r. o, kde se věnuje pracovnímu právu. Ve své praxi se specializuje zejména na převody a propouštění zaměstnanců, kolektivní vyjednávání a aktuálně též na problematiku státní služby. Publikuje a přednáší v oblasti pracovního práva a státní služby, v mezinárodních průvodcích (Chambers Europe, Best Lawyers, The International Who’s Who) je zařazena mezi přední odborníky v oblasti pracovního práva. JUDr. Diana Kantorová Pracuje na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR, kde od června 2015 zajišťuje z pozice vedoucí právního oddělení právní podporu při implementaci zákona o státní službě do praxe. Dlouhodobě se zajímá o oblast státní služby a její další rozvoj s důrazem na korektní služební vztahy uvnitř služebního úřadu, komunikuje se sekcí náměstka ministra vnitra pro státní službu a účastní se metodických porad a jednání. Mgr. Daniel Vejsada Působí v advokátní kanceláři PRK Partners, s. r. o, kde se věnuje převážně pracovnímu právu. V rámci své praxe se zaměřuje zejména na zastupování v pracovněprávních sporech a před oblastními inspektoráty práce a v poslední době také na problematiku státní služby.  Pravidelně publikuje v odborných časopisech zaměřených na pracovní právo a personalistiku a přednáší mnohá pracovněprávní témata v rámci seminářů a konferencí. Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm co nám vyrábí Bizbooks - tento hit můžete pořídit v časové omezené slevě za 269 . Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Udělejte si radost.

Další parametry Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm

  • Název: Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada
  • EAN: 9788026506072
  • Cena: 269
  • Dodací lhůta: 7 dnů

Podobné produkty

Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm

Další produkty od výrobce

Bizbooks

Vyznejte se v zákoně o státní službě - Tereza Erényi, Diana Kantorová, Daniel Vejsada - 17x23 cm s jakostní značkou Bizbooks - toto zboží si můžete nechat doručit s unikátní slevou za 269 . Konkurenci sledujeme nonstop, abychom vám nabídli lepší ceny. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak 1500 Kč. Zařaďte se ke spokojeným klientům.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1.500 Kč
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč