Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm

Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17%

Pouze pro omezený počet zákazníků je zde Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17% originální od labelu Plus. SKU: 9788025905760 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 1 ks - poslední kousky!
299 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů. Představte si, že jednoho dne obdržíte balíček s useknutou ženskou nohou… I neohroženou Robin Ellacottovou, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika, tento záhadný balík vyděsí k smrti. Jejího šéfa hned tak nic nerozhodí, ale ani on tuhle výstrahu nebere na lehkou váhu. V minulosti narazil na čtyři osoby, které přichází v úvahu jako viníci – a Strike moc dobře ví, že žádná z nich se neštítí ani nejhoršího násilí. Policie se zaměří na jednoho z podezřelých, jenže Strikovi je čím dál jasnější, že právě ten pachatelem není. Spolu s Robin se pustí do pátrání na vlastní pěst a ponoří se do temných a zvrácených světů zbylých tří podezřelých. Záhy však dojde k dalším hrůzným činům a Strikovi s Robin začne rychle docházet čas... „Čiré potěšení... Proč jsou tyto romány tak skvělé: jsou to chytře napsané detektivky s napínavou zápletkou, v nichž je vše, co k tomuto žánru patří (kladný i záporný hrdina, vodítka, zvraty, vražda!), ale navíc i neuveřitelný emocionální a mravní náboj.“ - NPR „Strike s Robin jsou neodolatelní jako vždycky.“ - The New York Times „Klasika, kterou si naplno vychutnáte... Už teď se nemůžu dočkat dalšího Strikova dobrodružství.“ - Sunday Express „Detektivka, které rázem propadnete a budete chtít další.“ - The Financial Times ROBERT GALBRAITH je pseudonym J. K. Rowlingové, autorky řady knih o Harrym Potterovi a románu Prázdné místo. Ve službách zla je po Volání Kukačky (2014) a Hedvábníkovi (2015) třetím svazkem v sérii detektivních románů s charismatickým Cormoranem Strikem v hlavní roli. Romány Roberta Galbraitha s detektivem Cormoranem Strikem budou zfilmovány jako televizní seriál pro stanici BBC One ve společnosti Brontë Film and Television Ltd. Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17% pocházející od značky Plus - tento produkt máte na dosah ruky extra výhodně za 299 . Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. No a to se jednoduše vyplatí.

Další parametry Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17%

  • Název: Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové)
  • EAN: 9788025905760
  • Cena: 299
  • Dodací lhůta: 0 dnů

Podobné produkty

Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17%

Další produkty od výrobce

Plus

Ve službách zla - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové) - 15x21 cm, Sleva 17% kvalitní značky Plus - toto zboží si můžete nechat dodat za skvělou cenu 299 . Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Jakmile se vám zalíbí zboží nad 1500 Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Zařaďte se ke spokojeným klientům.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1.500 Kč
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč