Typologie osobnosti v medicíně: lékaři

Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14%

Kvalitní Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14% od top značky Management Press, s.r.o.. SKU: 9788072614967 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 4 ks
349 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

"Lékař může být expertem na medicínu, ale pacient je jediným expertem na zvůj život." (Radim Honzák). Další kniha o osobnostní typologii Michala Čakrta se tentokrát obrací k lékařskému stavu a pracovníkům ve zdravotnictví. Výzkumy ukazují, že lékaři, vedeni těmi nejšlechetnějšími úmysly, často zacházejí s pacienty tak, jak by chtěli, aby s nimi bylo zacházeno, pokud by se sami ocitli v obdobné situaci. Pacienti se však mnohdy velmi liší od osobnostního typu poskytovatelů péče, jimž kniha poradí, jak s pacienty, ve shodě s jejich typem osobnosti, jednat. Zkušenosti z velkých zdravotnických organizací, například Kaiser Permanente nebo Mayo Clinic v USA, dokazují, že odměnou jim bude vyšší adherence, větší úspěšnost léčby, méně recidiv, stížností a možná i soudních sporů. Medicínští profesionálové najdou v knize cenné rady, jak v souladu se svým osobnostním typem lépe řídit svůj čas, jak sdělovat pacientovi nepříjemnou zprávu i jak ho přesvědčit o nezbytnosti změny životního stylu. Získané znalosti jim také pomohou lépe vycházet s kolegy a nadřízenými – a možná i jejich blízkými. Na druhé straně pomůže kniha lékařům odhalit, zda s nimi pacienti – což se často stává – hrají hry (tzv. šarády), snaží se je vydírat apod. Michal Čakrt – známý český autor, konzultant a lektor – studoval na Newyorské univerzitě v USA a na FFUK v Praze, obor sociologie a politická ekonomie. Manažerské vzdělání získal na Harvard Business School v Bostonu a na Graduate School of Management Kalifornské univerzity v Irvine. Zaměřuje se na manažerskou psychologii a sociologii. Působí jako pedagog v programech MBA i jako konzultant pro vrcholová vedení organizací. Je autorem bestsellerů Typologie osobnosti pro manažery či Typologie osobnosti: přátelé, milenci, manželé, dospělí a děti. Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14% od oblíbené značky Management Press, s.r.o. - tento artikl je v tento okamžik s VIP slevou pro každého za 349 . Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Další parametry Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14%

  • Název: Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt
  • EAN: 9788072614967
  • Cena: 349
  • Dodací lhůta: 7 dnů

Podobné produkty

Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14%

Další produkty od výrobce

Management Press, s.r.o.

Typologie osobnosti v medicíně: lékaři, sestry, pacienti - Michal Čakrt - 17x24 cm, Sleva 14% od populárního výrobce Management Press, s.r.o. - toto zboží si můžete opatřit v akci za 349 . Ceny jsou tento týden stlačené na minimum. Pro objednávku nad 1500 Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Jsme si jistí, že tohle ocení každý zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1.500 Kč
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč