Šikovný slovník Italsko-český česko-italský

Šikovný slovník Italsko-český česko-italský

Hit z katalogu: Šikovný slovník Italsko-český česko-italský s proslulou značkou LINGEA s.r.o.. SKU: 267624 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 4 ks
269 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Dostává se vám do rukou zcela nový slovník určený především začínajícím a středně pokročilým žákům a studentům, kteří jej ocení jak ve škole, tak při domácí přípravě, nebo i v jazykovém kurzu. Hesla, významy a překlady jsou pečlivě vybrány tak, abyste zde našli běžně užívaná slova a obraty ze spisovného i hovorového jazyka. Při tvorbě tohoto titulu jsme vycházeli z italských výkladových slovníků renomovaných nakladatelství (Zanichelli, Garzanti, Devotino – Mondadori, Treccani aj.) a z vlastního aktuálního výkladového slovníku češtiny. Důraz je kladen na přehlednost, srozumitelnost a užitečné doplňující informace pro studium jazyka. Nechybí ani praktické příklady převzaté z běžného jazyka, které vám usnadní zapamatování slovní zásoby a aktivní komunikaci. Všechna hesla a ustálené obraty jsou doplněny o předložkové vazby a upřesňující závorky, aby bylo docíleno maximální jednoznačnosti významů a výstižnosti překladů. Tyto doplňkové informace vám pomohou rychle a snadno najít správný význam a vybrat nejvhodnější překlad. Předložkové vazby a příklady vám napoví, jak slovo nebo slovní spojení správně užít ve větě. Podrobný přehled italské gramatiky spolu s ilustračními příklady vám umožní rychle si osvojit základy jazyka a zásady jeho užívání. Užitečnou pomůckou pro studenty budou bezpochyby i praktické poznámky o použití italských slov. Jistě oceníte také konverzační přílohu s množstvím témat vhodných pro přípravu do hodiny nebo k maturitě, ale také k osvojování slovní zásoby a aktivního překládání. Mnoho témat můžete využít i při běžné konverzaci a komunikaci s cizinci - např. Pozdravy a oslovení, Seznámení, Pozvání a návštěva, Čas, Telefonování, Rodina, Bydlení, Zdraví atd. Věříme, že vám slovník bude užitečným pomocníkem při studiu jazyka. Obsah slovníku 704 stran 36 000 hesel 6 000 příkladů, idiomů a frází 77 000 překladů 67 stran konverzačních okruhů vhodných pro školní výuku 100 studijních poznámek Šikovný slovník Italsko-český česko-italský oblíbené značky LINGEA s.r.o. - tento produkt nabízíme za téměř velkoobchodní cenu 269 . Dělá nám radost, že naše akce dělají radost vám! Využijte nabídku dřív, než dojde ke zdražení.

Další parametry Šikovný slovník Italsko-český česko-italský

  • Název: Šikovný slovník Italsko-český česko-italský
  • EAN: 267624
  • Cena: 269
  • Dodací lhůta: 0 dnů

Podobné produkty

Šikovný slovník Italsko-český česko-italský

Další produkty od výrobce

LINGEA s.r.o.

Šikovný slovník Italsko-český česko-italský od top výrobce LINGEA s.r.o. - tento produkt doručujeme za mimořádně nízkou cenu 269 . Čekáme, že tahle nabídka se zařadí k našim bestsellerům. Jakmile se vám zalíbí zboží nad 1500 Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1.500 Kč
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Osobní odběr na prodejnách SEVT při nákup do 199 Kč - 30 Kč
  • Zásilkovna - 59 Kč
  • DPD - 119 Kč
  • PPL - 124 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 119 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě při nákupu nad 200 Kč - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovním převodem - ZDARMA
  • Dobírka - 40 Kč